a miracle, op 36 jarige leeftijd je 74e PGA winnenTiger Woods heeft Jack Nicklaus afgelost als nummer 2 op de ‘eeuwige ranglijst’ van toernooiwinnaars op de PGA Tour. De 36-jarige Woods schreef zondag op de Congressional Country Club in Bethesda (Maryland) het AT&T National op zijn naam en veroverde daarmee de 74e titel uit zijn rijke golfcarrière. Woods heeft alleen zijn legendarische landgenoot Sam Snead nog voor zich, die 82 toernooien won.
„Het voelt fantastisch om op 74 zeges te komen en Jack te passeren”, zei Woods, nadat hij met een laatste ronde van 69 slagen de overwinning had gepakt. Woods kwam uit op 276 slagen, twee minder dan landgenoot Bo van Pelt. Het was al zijn derde zege dit jaar. Deze gold als zijn 22 overwinning waarbij hij van achterstand terugkomt.  Het 1,17 miljoen prijzengeld van dit toernooi doneert Tiger aan diverse instanties via zijn eigen foundation.

Woods verdiende ook 500 FedExCup punten met deze overwinning en klom daarmee naar de toppositie van dit klassement, een positie die hij sinds 2009 niet meer had bezet.
In totaal heeft hij nu 74 overwinningen behaald op een totaal van 271 wedstrijd, wat het brengt op een win percentage van maar liefst 27,3%.