eerste prijs proefleden wedstrijd golfclub gaasterlandjaja, mijn eerste wedstrijd in mijn golfcarrière heb ik gespeeld……

en met goed resultaat mag ik schrijven.  De eerste prijs van de proefledenwedstrijd.

Tja, dat zat er natuurlijk aan te komen na al die uren oefenen op de driving range. Ik heb natuurlijk iets meer geoefend dan de andere deelnemers die in de afgelopen 6 maanden proeflid zijn geworden bij de golfclub Gaasterland.

Het bestuur had het initiatief genomen om voor ‘ons’ proefleden een middag te organiseren met een hapje en een drankje en natuurlijk een ronde over de baan. We kregen allemaal exact handicap 54 mee, wat inhield dat we overal drie slagen meer over mochten doen volgens meneer Stableford. Lachen dus, want ik ben de afgelopen weken aan het oefenen met een denkbeeldig hcp van 36 en dat ging me redelijk goed af. Maar ja, je moet af en toe gebruiken maken van de regels en officieel sta ik nog steeds geregistreerd met club handicap 54.

Het was een gezellige middag met prima weersomstandigheden, een mooie uitleg over de mogelijkheden van het lidmaatschap en voor mij persoonlijk dus een verbetering van mijn handicap met meer dan 6 punten.

De ‘fles met de grote oren’ is binnen. Way to go!

p.s. het aspect van Marker zijn voor je medespeler was nieuw voor me en daar bakte ik weinig van. Sorry dus aan mijn medespeler(s). Ik ga weer verder leren.