also available in English…>>.. English text also available

voorbereidingen aan de camper in volle gang

Voorbereiding in volle gang. Voor de officieuze start van de 365 Days of Golf.

Wat een start! We hadden er niet op durven hopen, maar dat ons project zo ontvangen zou worden is een droom die uit komt.

Op 7 april werd ik gebeld door Omroep Brabant, ze wilden een telefonisch interview voor een radio-uitzending. Meteen live. Geen probleem, ik was er klaar voor en gaf een geweldig interview als ik de woorden van Irene mag geloven (en dat doe ik natuurlijk graag). We hadden wel al iets gehoord van andere redacties, maar je weet hoe het is; ons project is een leuk onderwerp, maar als er echt nieuws is, zoals over de meiden in Panama, dan gaat ons onderwerp de kast in.

De voorbereiding voor de start was verder nogal hectisch. Doordat Irene en ik tot eind maart in Oostenrijk waren en we wel op 12 april wilden starten, hadden we maar twee weken de tijd om alle voorbereidingen te doen. En als ik in Nederland ben, wil ik altijd nog wel wat mensen zien en moet er qua organisatie altijd veel meer gebeuren dan je eigenlijk denkt.

Dus de planning was krap, daarnaast kreeg ik een virus mee uit een familieweekend en kreeg koorts, maar kon daar geen ‘tijd voor vrij maken’. De camper moest klaar. Tijdens deze laatste voorbereidingen heb ik geprobeerd mijn ouders bij te staan in zeer lastige dagen. Irene moest afstand doen van al haar spullen, die stonden al jaren in een opslag en die moesten daar weg. Ook financieel loopt het nog niet helemaal zoals verwacht, we hadden gehoopt dat er bedrijven interesse zouden hebben dit project te sponsoren, maar tot nog toe is dat niet het geval. Wel jammer, want uiteindelijk kwam er wel erg veel pers af op het geheel! Wat voor sponsoren weer interessant is natuurlijk!

De vrijdag voor onze start werd mijn moeder geopereerd en terwijl zij in het ziekenhuis was, richtten wij de camper in en wachtten met spanning op haar terugkomst. Gelukkig is alles goed gegaan en herstelt ze goed. Nu is het wachten op de uitslag.

Na het eten stappen we in de camper en rijden naar het noorden van het land. Rond 22.00 uur komen we aan in Hoogwoud, waar we toch nog maar een nachtje binnen slapen, zodat we uitgerust zijn voor onze eerste dag van de officieuze start, die zal plaatsvinden op de golbaan van golfclub Regthuys.