also available in English…>>.. English text also available

Wat een jaar was het. 2014. Een jaar dat ik niet snel zal vergeten; Een winter seizoen, mijn golftoer, de beëindiging van de relatie met mijn vriendin, terug naar Kreta, een baan vinden als golfleraar, mijn WorkAway rondreis door Andalusië en…..

Terug naar Zell am See, om precies hetzelfde te doen als wat ik deed toen ik deze stad in maart verliet…

Lovely restaurant and good live musikOmdat…. Nathalie van Crazy Daisy me tijdens mijn verblijf in Granada vroeg of ik nog steeds beschikbaar was voor de wintermaanden.
JAWOHL !!!! was mijn antwoord en zo kwam het dat ik afgelopen drie weken de beide banen heb gecombineerd, zoals ik dat vorige winter heb gedaan. Dat is ook de reden dat het een beetje rustiger is geweest met aanvullingen op deze site. In twee banen werken, gaf me geen tijd en energie om enig tekst te schrijven.

Dus terug als ober in de Villa en ook terug op de top van de Schmitten als instructeur. Met zeer pijnlijke voeten omdat, zoals ik heb geleerd, mijn lichaam wat extra botten heeft aangemaakt. Het is echt tijd voor nieuwe skischoenen, maar mijn interesses voor het uitgeven van mijn geld gaan naar andere zaken.
AJ with ski helmetZo moest ik ook al geld uitgeven aan iets wat ik niet echt wilde; een ski helm. Het is een regel in de skischool dus ik kon er niet echt onderuit komen.

Hopelijk kan ik genoeg sparen voor ‘het jaarlidmaatschap van de Costa Navarino Dunes en Bay golfbanen‘.

 

Mijn ticket is gekocht; Eén maart vlieg ik van München naar Kalamata om te beginnen met schilderen en aankleden van Giálova Gardens. Dit is tot nu toe de werktitel van de appartementen waar ik in ga wonen, renoveren en beheren komende zomer.

Omdat ik grotendeels heb geschilderd in Granada, ben ik meer en meer ervaren in het verbeteren van de kwaliteit van deze, reeds mooie appartementen. Des te meer ik over de regio lees, des te meer ik zin heb om er heen te gaan.

De eerste, bungalow Josefine genaamd, staat al online en is te boeken via de website van Belvilla. De momenteel gebruikte foto’s op die site zijn verouderd, maar zodra we nieuwe kunnen maken zullen we ze vervangen. Via deze site en mijn fb pagina zal ik je op de hoogte houden van de verbeteringen. Je hoeft je dus niet meer af te vragen waar je naartoe gaat deze zomer; Giálova aan de Baai van Navarino is JOUW NIEUWE ZOMERBESTEMMING. Je bent van harte welkom!!
We zijn ook nog steeds op zoek naar mensen die ons willen komen helpen, in ruil voor een heerlijke vakantie week, op hetzelfde moment of later in het jaar.

 

jouw nieuw ZOMER bestemming

Stuur me simpelweg een berichtje of laat een reactie achter als je geïnteresseerd bent en ik zal je helpen met de boeking.

Nu het grote  ‘Jänner Loch’ (= gat in Januari) hier in Zell am See is begonnen heb ik meer tijd om mijn toekomstplannen uit te werken. Om je een idee te geven heb ik een foto gemaakt van mijn  ‘mind mapping and brainstorming tool’.
keywords zijn;
mijn nieuwe plannen voor de toekomstGIALOVA GARDENS BEHEERDER, LOKALE GOLF GIDS, WICKED GOLFERS – ONLINE AFFILIATE PLATFORM, ROUTAKI ROUTE BESCHRIJVINGEN, AJ’s UNIQUE CHICKEN

Sommige van deze termen zullen bekend in de oren klinken en enkele zijn nieuw. De toekomst zal uitwijzen welke items de meeste aandacht verdienen.

 

Ondertussen vermaak ik me met tennissen met San (waar ik uiteindelijk ook sets van aan het winnen ben 😉 ), het verbeteren van een website voor een plaatselijk hotel en wandelen rondom het meer onder een heerlijk zonnetje.

beautiful views on the gletcher and zell am see

IK wens je al het beste voor 2015 en ik hoop je te mogen verwelkomen in Giálova, met of zonder golfclubs.

Greetz,
AJ