also available in English…>>.. English text also available

Voor diegene die mij via Facebook volgen, zal deze blog post niet al te veel nieuwe items bevatten. Maar omdat ik terug ben op een golfbaan, wil ik de gewoonte weer oppakken om één maal per maand te bloggen (bij voorkeur op een zondag middag rond vier uur, maar ik denk dat me dat dit keer niet gaat lukken.
Vietnam football livexoilacwatch anytime
Hoogtepunten tot nu toe;

  • mijn winterseizoen was heel goed – ik heb in een heerlijke omgeving gewerkt EN ik heb het geld kunnen sparen om mijn Annual Golf Pass (golfkaart voor een jaar) te kunnen kopen in/van Costa Navarino.
  • ze vonden de website die ik heb gemaakt (of beter gezegd, aan het maken ben) voor Hotel Seehof in Zell am See mooi.
  • mijn ‘thuis’ baan THE BAY COURSE OF COSTA NAVARINO is GEWELDIG!!!
  • dat na enige ‘Griekse wachttijd’ de koop van de accommodatie was afgerond.
  • alles op de golfbaan is inclusief (driving range ballen, buggy, kluisje, tees, water en zelfs een klein handdoekje).
  • het is zo heerlijk stil in de ochtend dat ik de golven van de zee hoor, als ik mijn ogen open bij het ontwaken (afstand gemeten met Google Earth; thuis-strand; 300 meter).
  • de snel gekochte fiets is perfect en brengt mij in 9 minuten (2,5 km) naar de golfbaan.

eerste foto's van villa Andrea, één van de villa's van Gialova Gardens

Je denkt misschien dat ik het perfecte leven leidt. Je hebt misschien gelijk, maar het komt met ‘ups en downs’. Wachten op sleutels, zodat je activiteiten kunt starten die al maanden zijn voorbereid kan zeer frustrerend zijn en met de Kärcher (de hoge drukspuit) werken kan behoorlijk saai worden als je het voor meer dan twee weken moet doen. Ik weet waar ik het voor doe; de mogelijkheid om elke avond te kunnen golfen.

Net zoals ik deed in Winkel, Lemmer en Bilthoven, maar nu met betere vooruitzichten en een meer lange termijn gedachte erachter.

Gialova Gardens, slechts 9 minuten verwijderd van the Bay CourseDe naam ***Gialova Gardens*** is officieel en het logo is gemaakt en met nog zo’n vier dagen schilderen is de eerste villa gereed om te worden ingericht. Tijd voor marketing en promotie. Altijd Aerie geheten ben ik blij dat de naam in Adrea is veranderd. Zij is een mooie Mykanos stijl villa, met een geweldig uitzicht over de baai van Navarino. Deze villa, met haar witte muren, zie je bijna vanuit elke hoek staan. Zelfs vanaf de greens van holes 3, 6 en 8. Dus als je een golf speler/speelster bent en je weet niet waar je naartoe moet gaan, je hebt nu een oplossing.

Een van de andere bungalows is al voor een aantal weken geboekt, dus de vooruitzichten zijn goed. Comfortabel vakantie gevoel, dicht bij een schitterend strand (300 meter) en heerlijke restaurantjes. Je zult begrijpen dat ik deze huizen ga promoten via deze site en ik kijk er naar uit je te verwelkomen als mijn eerste Wicked Golfer Gast hier in Giálova.
Γιάλοβα is een klein dorpje met slechts 80 bewoners in de winter maanden, maar een levendige badplaats in de zomer periode. Eén van mijn toekomstige ideeën is om de Giálova Golf Club | Bay of Navarion op te richten. Ik heb al wat lokalen ontmoet die ook van de heerlijke golf sport houden.
Tijd om alle ideeën op te pakken die ik al kort in mijn vorige blog post vermeld heb en ze verder uit te werken…

bijvoorbeeld:

Meer over de regio te weten komen, zodat ik JOU door de regio van Navarino kan gidsen en daarbij wat excursie ideeën kan uitwerken.

Re-stylen (en uitbreiden naar deze regio) van mijn Routaki.com website en deze site ook in een WordPress formaat steken.

Mijn diensten aanbieden als AJ4U aan diegene die een website willen hebben die eenvoudig kan worden ge-update en veranderd met eventuele hulp op de achtergrond. (4 INFO ==> AJ4U.INFO)

ook Kostas helpt mij met de start van mijn eigen restaurantItems blijven verzamelen voor mijn AJ’s Unique Chicken restaurant.

Kostas, de eigenaar van mijn plaatselijk stamcafé Ionis Café heeft me zojuist een wijnglas cadeau gegeven (zie de foto).

Dat concept is dus ook op gang (later meer daarover).

 

 

….en trainen, trainen en nog eens trainen op de golfbaan.

Ik sla ze behoorlijk recht. Al de uren training in de Amirandes Golf Academy hebben dus zin gehad. Jammer dat ik mijn (geleende) goede Titleis golfclubs terug moest geven. Dus ik ben op zoek naar nieuwe clubs. En ik wil ook graag enkele linkshandige, omdat ik wil leren van beide zijden te slaan.
Ik wens jullie allemaal een Kalo mina. Een hele goede maand. Waarschijnlijk ook met ‘ups en downs’, maar dat is hoe het leven gaat.

 

Gia sas.

 

P.S. Ik wil nog graag dit Grieks gezegde met jullie delen;

Είμαι τυχερός μέσα στην ατυχία μου.

I’M LUCKY IN MY BAD LUCK.
Ik heb geluk in mijn pech.

Waarom? zul je je afvragen;

Enkele dingen waren van mij gestolen. Vanwege mijn grootse campagne vorig jaar, een vriendelijke Nederlandse man, wiens buren enkele items terug hadden gevonden, kon mij traceren via Facebook en mij vertellen dat zij mijn ID kaart en rijbewijs bij de lokale politie hadden afgegeven.