English text also available

also available in English…>>..

Ik ben terug op het eiland waar ik zoveel mooie zomers heb meegemaakt.

Het is weer even geleden dat ik een blog stuk heb geschreven voor deze website. Te veel te doen, maar nog belangrijker, te veel mogelijkheden om voor te kiezen.

Om het kort samen te vatten; ik heb mijn hart gevolgd. Dat rood gekleurde, kloppende ding zei mij dat ik terug moest naar HET EILAND.

Ergens in Januari was ik wederom aan het nadenken over wat ik zou gaan doen. Ik ging achter mijn laptop zitten in de receptie van het Seehof hotel om er achter te komen hoe het zou zijn om eens een keer in Oostenrijk te blijven. Ik heb er zoveel winters door gebracht, maar zag nog nooit de schoonheid van Zell am see tijdens de zomer maanden.

Maar wat gebeurde; ik ging niet Googlen, ik was niet geïnspireerd door de verhalen van mijn (leraar)collega’s en zag er vooral tegenop om dames in burkas de gehele zomer te bedienen. Wat in plaats daarvan gebeurde, toen ik eenmaal mijn laptop openende, was dat ik met een vriendin begonnen te chatten. Die had ik hier twee jaar geleden op het eiland leren kennen, gedurende de periode dat ik in de Amirandes Golf Academy werkte. Zij begon, met een enorme hoeveelheid passie, uit te leggen, over haar nieuwe idee om een tour operator webshop te starten, waarbij de klanten i.p.v. hotels allereerst excursies boeken (later meer over FlexToursKreta).

Deze gedrevenheid was zo aanstekelijk dat ik dertig minuten later mijn beslissing had gemaakt.

Crete / Kreta / Creta zou het worden.

Een paar weken later besloten we (stilzwijgend) dat het toch beter is om beide onze eigen diensten en producten te gaan doen. Toen dacht ik; laat ik het simpel houden; laat ik gewoon gaan afmaken wat ik ooit gestart ben. Dus sorry, dat je de volgende termen misschien al een keer gelezen hebt, maar op dit moment geven ze mijn een zekere rust en vertrouwen.

In de tussentijd zal ik deze Wicked Golfers website als hobby up to date houden en meer en meer over golf leren en alle termen die daarbij horen.

Op het moment van schrijven ben ik al weer één week terug in Chersonissos. Dankzij vrienden was een appartement niet moeilijk te vinden en… de extra zomer job voor dit zomer seizoen was, met de hulp van de sociale media, zelfs nog sneller gevonden.

Als je me wilt komen bezoeken, boek dan The Island Hotel in Gouves. Slechts 10 minuten rijden verwijderd van de golfbaan. Een 4* (alleen voor volwassenen) hotel met alle faciliteiten naar wens voor een geweldige vakantie. En het mooie is; Wicked AJ zal je Event Coördinator zijn.

heerlijk vier sterren hotel in Gouves op het eiland Kreta

Dus, ik zal er voor zorgen dat je een fijne yoga of Pilates sessie zult hebben. Je de beginselen van het dart spel begrijpt. Je mijn kennis van het basketbal en tennis delen. Zal met je meedoen in een Jeu de Boule of strand volleybal toernooi en ‘s avonds zal ik je naar je tafeltje begeleiden in de gezellige taverna waar het zeer muzikale duo Naked Stereo mijn dagelijkse entertainment diensten van me zal overnemen.

Wanneer speel ik golf? Elke ochtend mag je me vergezellen. Michalis en Themis zijn er al aan gewend dat ik mijn nieuw gekochte trolley op kom halen om mijn dagelijkse negen holes ronde te lopen. Omdat mijn ‘werk’ dag slechts om elf uur begint, heb ik meer dan tijd genoeg om met mijn nieuwe golfclubs te oefenen (Cobra Driver, Ping ijzer set en Cleveland wedges).

The Crete Golf Clublogo of the Crete Golf Club – Gold lidmaatschap kaart is betaald, dus ik ben onderweg.

AJ4U Golf & Guide on Crete

op het moment voor jou beschikbaar om acht uur in de morgen om samen de eerste ‘flight time’ te spelen. Voor het gidswerk buiten de baan raad ik je aan de Routaki App te gebruiken of je kunt me vragen om je persoonlijke chauffeur en gids te zijn op mijn vrije dag; elke dinsdag, tot eind oktober.

Ik wens jullie allemaal een mooie (golf) zomer en hoop je te zien …..

op het meest zuidelijke eiland van Griekenland, waar de zon schijnt, de mensen vriendelijk zijn en de golfbaan er in perfecte staat bij ligt.

Ta lemme

Wicked AJ

(ook bekend onder naam Mr. Routaki)