also available in English…>>.. English text also available

Vanaf heden deel ik mijn ervaringen van 365 Days of Golf via dit blog.

Vandaag wil ik jullie graag meenemen in de belevingswereld van mijn tour en de vraag die dan als eerste naar voren komt is natuurlijk:

Hoe gaat het…..??

Op golfgebied gaat het perfect. Mijn techniek verbetert en ik ga het spelletje steeds leuker vinden. Bogey na bogey begint te vallen. Alleen de missers zijn meteen grote missers en brengen dan meteen hoge scores.

Het punt is, dat ondertussen, iedereen enthousiast is over mijn trip en me vertelt dat ze me volgen, maar dat brengt me tot nog toe niet het inkomen waarmee ik mijn reis kan vervolgen om mijn basis te betalen, brandstof en eten. En driving range ballen op de banen waar ik niet film. Het is weinig geld, maar als het éénrichtingsverkeer is je portemonnee uit, dan komt er een moment wanneer alles stopt.

Maar zoals de titel zegt;

Laten we positief blijven

altijd proberen positief te blijven

Ondertussen heb ik de switch gemaakt en mijn originele business idee laten varen (het verkopen van promotionele video’s voor golfbanen). Mijn intuïtie vertelt me dat er geen markt is voor mij om in te werken. Dit komt voornamelijk omdat ik het niet voor elkaar heb gekregen het juiste materiaal aan te schaffen (zoals o.a.  de drone (helicoptertje) en de Go-pro camera). Na een paar weken reizen ontstond in plaats daarvan wel een nieuw idee, dat ik ondertussen aan het uitwerken ben en wat ik aan de golfbaanmanagers voorleg. Over het algemeen zijn ze enthousiast over het organiseren van Camper Golf Reizen.

Ik heb CAMPERGOLFREIZEN.NL gekocht en ook de Engelse variant CAMPERVANGOLFTRAVEL.COM.

Deze twee URL’s gaan verbonden worden met deze website en ik ben aan het onderzoeken of er interesse is in dit soort reizen. De golfbaanmanagers zijn geïnteresseerd, de restaurants ook, dus waarom niet?

Waarom?
Omdat het verbazingwekkend is hoe goed en mooi de douche faciliteiten zijn in al die clubhuizen die we bezoeken. En hoe weinig mensen hier ook daadwerkelijk gebruik van maken. Combineer dit met de vrijheid die je hebt in een camper en wetende dat parkeerplaatsen rondom golfbanen altijd ruim opgezet zijn, omdat iedere speler met zijn of haar eigen auto komt. Dat zijn de grondgedachten voor een nieuw product.
Dit keer ga ik het proberen MET marktonderzoek. Maar dan hoop ik wel wat reacties te krijgen op mijn vragen op de diverse (sociale) media. Ik schrijf en schrijf en meestal denk ik dan, voor wie doe ik het allemaal, dus ajb… geef me je mening.

We hebben net Brno, Zuid Tsjechië verlaten. In Brno hebben we enkele positieve antwoorden van het Tsjechische bureau van toerisme ontvangen, dus misschien resulteert dat in een samenwerking die resulteert in meer uitnodigingen op banen hier in Tsjechië.

Het eerste doel is nu om Zweden te halen volgende maand. 22 banen hebben me tot nu toe uitgenodigd om te komen spelen en een lunch te gebruiken. Ik wil heel graag Andy persoonlijk bedanken voor al deze uitnodigingen, dus ik moet er zien te geraken. Het is ook nog eens een land waar ik nog nooit ben geweest en wat me geweldig lijkt om te bezoeken.

Ik hou je op de hoogte, op een positieve wijze 😉

vanaf heden via dit blog, dus bookmark/en bewaar het maar.

met positieve gevoelens over de golfbanen