also available in English…>>.. English text also available

over mij in beeldmateriaal

 

Betreft: Project: ‘365 Days of Golf’

Het idee om te reizen en golf te spelen kwam een jaar geleden in mij op. Op dat punt in mijn leven besloot ik mijn manier van leven te gaan veranderen. Meer dan 20 jaar heb ik in het toerisme gewerkt en hoewel ik er altijd van genoten heb, is het tijd voor verandering.

Uit een carrière couching project kwam als resultaat dat ik iets met mijn didactische kwaliteiten moet gaan doen. Gedurende mijn jaren in het toerisme heb ik altijd genoten van de perioden waarin ik anderen een sport mocht leren. Ik ben skileraar, zeil leider, dive master geweest en als een junior speelde ik basketbal op een hoog niveau in Nederland. Het doorgeven van de kennis die men vergaard bij het goed uitoefenen van een sport is een belangrijk element in mijn leven.

Buiten dat heb ik een hoop gefilmd; onder water, tijdens safari ritten en in de winter seizoenen de skiënde gasten op de pisten.

Dus ik besloot om een nieuw project te starten: The Game of Golf. Omdat ik denk dat ik bovenstaande factoren kan combineren met de andere factoren die voor mij belangrijk zijn in mijn leven: buiten zijn in de natuur en een ontspannen, recreatieve sfeer creëren in een toeristische omgeving, waar ik mijn kwaliteiten kan gebruiken die ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld.

about me in the golf sportMijn doel is om binnen één jaar golfleraar te worden. En mijn richtlijn is om dit doel te bereiken door minimaal één jaar lang elke dag te golfen op zoveel mogelijk verschillende banen. Dat is de reden dat ik het project ‘365 Days of Golf’ start. In dit project combineer ik mijn talenten met mijn nieuwe doelstellingen: lesgeven in sport, filmen en produceren van video’s en daarbij zal ik veel verschillende mensen ontmoeten in verschillende landen EN… het is een project dat op zichzelf staat.

Ik zal rondreizen in een camper samen met mijn vriendin. Zij helpt mij bij het communicatie gedeelte van deze road trip. Buiten dat, is zij mijn yoga lerares en mijn persoonlijke kok. Omdat goed eten en een goede focus belangrijk zullen zijn gedurende deze reis.

Gedurende de rondreis zullen we elke dag filmen. Na mijn 18 holes ronde zal ik een video van de baan maken. We zullen ook mijn vriendin’s dagelijkse yoga oefeningen vastleggen en in documentaire stijl de mooie en interessante plaatsen weergeven die we onderweg tegenkomen.

Wil je mee op mijn trip? Je kunt me volgen op alle mogelijke social media, of je kunt over ons lezen op ons reis blog en videolog tourtravellers.tv  [NOTE: alles is inmiddels in deze Wicked Golfers site geïntergreerd]

Ik zal alle mogelijke ‘tips en tricks’ op dit portaal schrijven en tevens vindt je dus informatie over dit project op deze site. Je kunt zelfs meekomen, als je dat wilt. Je bent van harte welkom.

Wil je me helpen om mijn doelstelling te bereiken om binnen een jaar golfleraar te worden? Je kunt een sponsor zijn van de trip. Kijk ajb in mijn WENS LIJST en bekijk de mogelijkheden om te zien hoe je mij kunt helpen en wat wij dan weer voor jou kunnen betekenen.

Ik hoop snel van je te horen of te lezen

 

Vriendelijke groeten,

Kind regards,[custom_button text=”Sponsor mij” title=”help mij bij dit bijzondere project” url=”https://www.wickedgolfers.com/sponsor-me” size=”large” bg_color=”#FF5C00″ text_color=”#FFFFFF” align=”right” target=”_self”]

about me on my way to become a teaching proArjan Vera
creatief ondernemer van  ‘365 Days of Golf’
& Golf leraar to be

p.s. lees dit (Engelstalig) artikel over mij om mij nog beter te leren kennen. Het gaat over de bijnamen die ik inmiddels allemaal heb.