Laat ik beginnen met mezelf voor te stellen: even voorstellen; Wicked Ar van Wicked GolfersMijn naam is Arjan, bij het schrijven van dit artikel 43 jaar en wederom sportief bezig.

  • * Mijn doel: in de nabije toekomst golf instructeur worden. De reden hiervoor zijn, dat ik nog steeds graag met mensen werk, dat ik didactisch goed ben, gezien mijn ervaringen als skileraar, dive master, flottielje leider en ooit als basketbal coach. Ik ben inmiddels zwaar aan het buitenleven gehecht geraakt en wil weer meer sporten en mijn lichaam ‘in shape’  houden.
  • * Mijn geschiedenis: de afgelopen 17 jaar in het buitenland vertoeft en daar in het toerisme werkzaam geweest. Hoofdzakelijk op Kreta, afgewisseld met de wintersport in Oostenrijk en Frankrijk. Net terug uit Italië, waar we voorlopig het laatste winterseizoen hebben volbracht, maar wie weet…. We live by the day!
  • * Mijn golf history: ergens in de beginjaren van Crete Golf voor het eerst een balletje geslagen op de driving range van de eerste golfbaan op Kreta. Toen vond ik me nog te jong voor deze sport, inmiddels heb ik het gevoel dat ik een jaar te laat begonnen ben. Op Kreta heb ik een GVB examen gedaan en dat succesvol volbracht.
  • * Nu: Volop aan het trainen op de Golf & Country Club Regthuys in het plaatsje Winkel, wat in het West-Friese ligt (de kop van Noord Holland). Langzaamaan opbouwen, zodat de interesse hoog blijft en ik elke dag een stapje verder kom. Ik ga daarbij ondersteund worden door de golfpro’s die op deze baan aanwezig zijn. Zij waren enthousiast over mijn plannen en willen mij helpen mijn doelstelling te behalen.
  • * Golf+: Daar bedoel ik mee, dat ik ondertussen deze site uitbouw tot een allesomvattende site voor de golf-sport liefhebbers. Toekomstplannen zijn een golf-webwinkel, een huizen-ruil-programma, een banen beoordelingssite te creëren. Alle bijkomende zaken als het profcircuit en en andere zaken die mij opvallen zal ik daarin meenemen.

Dat alles valt onder de naam Wicked Golfers.

Waarom deze naam? Wicked staat voor duivels, maar is tegenwoordig ook de uitdrukking om aan te geven dat iets gaaf, geweldig of ‘cool’ is. Achterliggende gedachten zijn; golf is voor iedereen en ik probeer de sport ‘cool’ te maken en van iedereen, inclusief ikzelf een gave, geweldige speler te maken.   Doe mee en meld je bij me. Als je mee wilt schrijven, mee wilt trainen. Wilt spelen of wat al niet meer. Ik sta open voor alle ideeën, suggesties of op- en aanmerkingen. Laat een reactie achter of stuur een berichtje naar mail(ad)wickedgolfers.com en ik neem graag contact met je op.   Veel golf- en leesplezier Wicked Ar

[custom_button text=”mail Wicked Ar” title=”mail your questions, suggestion and ideas” url=”mailto:mail@wickedgolfers.com” size=”medium” bg_color=”#ffd82d” text_color=”#FFFFFF” align=”right” target=”_self”]