mijn recente officiële handicap status bij de NGFNa twee keer kaart te hebben gelopen, is mijn handicap verlaagd naar 34. Een hele stap naar beneden, maar ik geloof wel terecht. Zoals in het vorige berichtje beschreven ging het de afgelopen weken redelijk goed op de baan van golfclub Gaasterland. Via de twee qualifying kaarten die ik tijdens de wedstrijd en met Harry Halfschepel heb gelopen is mijn officiële handicap op dit moment 34.

Dat het niet altijd naar beneden gaat bleek gisteren wel, toen ik wederom een rondje liep en mijn officieuze hcp (ik houd namelijk elk rondje mijn score bij) met 0,2 terugviel naar 31,7. Wat een drama’s op hole 1 en 9 was dat!. Daarom dit keer maar 15 stableford punten en dat was er 1 te weinig om in de buffer te blijven.

Ik ga het allemaal in grafiekjes bijhouden. Leuk voor later.

 

op weg naar mijn doel, handicap 0