Omdat mijn geliefde in Utrecht bivakkeert rijd ik elke donderdagmiddag richting de Domstad. Sinds een paar weken breng ik vanaf een uur of 6 wat kratjes rond in Houten met groenten en fruit van de plattelandswinkel de Achterdijk uit Bunnik, waarmee mijn benzinekosten en de kosten voor een aantal mandjes ballen op de driving range weer gedekt zijn.

En zo probeer ik met klussen, die mij worden aangeboden, mijn doelstellingen te bereiken. Ik hanteer graag het motto; geef wat je het waard vindt. En zodoende ben ik nu aan het schilderen in Oss en heb ik toegezegd gekregen dat ik tussen eind juli en begin augustus op  twee honden mag passen in een vakantiehuisje in Bilthoven.

de overdekte driving range van de biltse duinenEn het vakantiehuisje heeft als buurman; een golfbaan. Hoe ideaal!!

Ik ben er vanochtend voor het eerst een rondje gaan lopen en ik mag schrijven; niet slecht. Nadat ik vorige week al twee maal op de driving range had geoefend en een indruk had gekregen, was het vandaag tijd voor het echte werk.

De Biltse Duinen is een schitterend gelegen 9 holes par 3 golfbaantje, waar je heerlijk je korte werk kunt oefenen. Mede door de schitterende boompartijen waar je tussendoor speelt, zijn de afstanden nog moeilijker in te schatten. Een aanrader voor iedereen die een keertje in de buurt van Bilthoven is, of langs wil komen tijdens mijn oppasweken 😉

de prachtige greens en het clubhuis van de biltse duinenIk mocht samen de ronde lopen, met wat later bleek, de ‘uitvinder’ van de golftas-bagagedrager, die op de fiets gemonteerd zat, die bij het clubhuis geparkeerd stond. Deze fiets had ik met interesse bekeken omdat dit wel eens de niche markt kan zijn waar ik naar op zoek ben.

Afgelopen dinsdag heb ik het golfboekje ‘Verbeter je Golf IQ’  kunnen uitlezen. Een hele dag in het ziekenhuis in Maastricht gaf mij tijd genoeg. Tussen de onderzoeken door, die mijn vader moest ondergaan en die gelukkig allemaal ok waren, las ik aan de hand van vragen en antwoorden over vele handigheden en wetenswaardigheden, die ik zeker door zal spelen op deze site.

En zo blijf ik dus van golfbaan naar golfbaan rijden, om aan mijn korte spel en slagen te werken. Ondertussen zijn we naarstig op zoek naar een huurhuis, in de buurt van een golfbaan. Dus als je iets weet, we houden ons aanbevolen.