also available in English…>>.. English text also available

mooie tulpen op golfbaan regthuys in winkel

Golfbaan Regthuys in Winkel. Een schitterende 18 holes polderbaan in N-Holland.

Vandaag starten we op Golf en Country Club Regthuys in Winkel. De baan waar ik voor de tweede keer mijn GVB behaalde toen we twee jaar geleden terug kwamen in Nederland. Ik heb er niet lang gespeeld, maar het voelde toch als thuiskomen. We worden hartelijk ontvangen door Pieter en Bianca. Beiden waren vol enthouisiast over ons project en wisten er alles over te vertellen. We konden meteen gebruik maken van de driving range en de putting green en hebben daarna een heerlijke 18 holes gelopen onder fantastische weersomstandigheden. Het was geweldig om samen de baan te lopen en onderweg te zijn, te filmen en te genieten van de rust na een hectische periode.

Omdat de camper nog niet helemaal was ingericht en er nog wat spullen in en uit moesten, hadden we niet eens echt de tijd om lekker na te genieten. Dus snel naar huis en aan de slag. Ik ben meteen begonnen met het editen van de eerste video en Irene met het inrichten en opruimen van de camper, zodat we daar ’s nachts voor het eerst in konden slapen.

’s Avonds eten we in Hoogwoud met Irene’s ouders, zus en zwager. Moe maar voldaan, kruipen we die avond voor het eerst in ons camperbed (een luxe tweepersoonsbed met lattenbodems, echte matrassen en dekbedden (het meest luxueuze onderdeel van onze camper). Omdat het ’s nachts erg afkoelt, spreken we af dat we altijd nog naar binnen kunnen om daar verder te slapen, mocht het toch te koud zijn. Dat was gelukkig niet nodig. Met voldoende kleren aan en dekens over ons heen, hebben we het niet koud gehad!