Intussen heb ik ook de eerste stapjes op weg naar de top in de golfsport gemaakt. Onder leiding van Gialova Jones himself de eerste lessen gekregen op wat men zegt de mooiste golfbaan van de wereld. (Ik heb gehoord dat je er 20 miljoen per jaar mee kunt verdienen als je het een beetje kunt  😉 ).

Gialova Jones is één van de 11 annual members van de Costa Navarino Golf courses.

De baan is echt heel mooi en het is ook nog best leuk om te doen. Met zo’n electro-karretje over the greens scheuren. Er zit een GPS in en op de echte ‘green’ mag je niet rijden en als je dat dus toch doet om te kijken wat er gebeurt, stopt het motortje en kun je alleen maar langzaam terug! Gialova Jones is één van de 11 annual members van de Costa Navarino Golf courses. Het is belachelijk stil en het lijkt alsof al die kosten en al dat werk wat er dagelijks nodig is om dit groen te houden alleen voor ons privé is. In je karretje zit ook een koelbox met flesjes water (niet te verwarren, zoals ik dus deed, met het bakje water wat aan de andere kant op je karretje zit en dat is om je clubs schoon te maken).

Als je terug bij het clubhuis komt staat er een mannetje klaar om je clubs over te nemen en op te bergen en krijg je een koud handdoekje uit een ijsemmer om je even op te frissen voordat je aan het bier kunt.

Geweldige sport!

Heb ik tot nu toe volkomen verkeerd beoordeeld.

Met golf groeten,

Wicked Jos

blijven oefenen wicked Jos, dan komt de 20 miljoen vanzelf