Ja, je leest het goed.

Lemmer, Friesland wordt de nieuwe thuishaven.  En dat kun je voor dit plaatsje zeer letterlijk nemen. Het pittoreske vissersplaatsje aan het IJsselmeer. Friesland, maar zoals de lokale winkeliers al aangeven; er is genoeg import om een goed bestaan te hebben.

Mijn vriendin en ik hebben er voor het komende half jaar een huisje gevonden en daar zijn we blij mee. Voor mij als golfer is Lemmer een walhalla. ‘Waarom?’ zul je denken. Nou wat zou je zeggen van: 3 golfbanen op precies 15  km en die van Heerenveen op 25 km. Allemaal goed te doen op de fietst en ze ‘schreeuwen’ alle drie om leden, dus zeer toegankelijk.

het nieuwe centrum van wicked golfers

Eind juli krijgen we de sleutel en gaan we rustig aan umziehen. Veel Duitse vakantiegangers in dit dorp, dus goede bijzaak dat we die taal prima beheersen.
Vietnam football liveket qua truc tuyen24 hours live
Natuurlijk een heerlijke plaats om ook de pas verworven hobby van het varen en zeilen te gaan toepassen. Mijn gedachten en brainstorm sessies reizen de pan uit, sinds we te horen hebben gekregen dat dit ons nieuwe domicilie wordt.

Iedereen is welkom. Kom langs want er is plek zat. Slechts een uurtje rijden (zonder file!) vanaf Utrecht en mocht je ’s avonds geen zin hebben om terug te rijden, dan blijf je gewoon bij ons tukken. Het begin van  “golf huizenruil”  is wat mij betreft begonnen!

We zullen het laten beven op de Friese banen, maar dan praten we meer over een epicentrum!

Note: “Episch betekent: ‘groots, spannend, opwindend, zoals in heldendichten’. Het epicentrum is het punt op het aardoppervlak dat loodrecht boven de haard van een aardbeving ligt”.

 

De golfbanen die rondom Lemmer te bespelen zijn;

GC BurgGolf St.Nicolaasga (18 holes) in Legemeer

GC Gaasterland (9 holes) in Oudemirdum

GC Emmeloord (18 holes) in Emmeloord

GC Heidemeer (9 holes) in Heerenveen

Ook nog te noemen zijn de twee pitch en putt mogelijkheden:

P&P in Kraggenburg en een in Wolvega

 

Voor ‘the time being’ nog even de nodige informatie over deze banen via de site van nl.leadingcourses.com

 

mogelijkheden rondom Lemmer