Eindelijk had ik mij er toe gezet om de fanpage op facebook aan te maken. Na heel wat gepuzzel was ik tevreden over deze ‘eerste’ opzet. Ik had zowaar meteen mijn eerst like te pakken, waarbij ik realiseerde dat het handig zou zijn om de like button op de homepage te plaatsen. Ergens op het net had ik de betreffende code gevonden en ging deze vol vertrouwen implementeren. Echter…

op de verkeerde plaats. En toen werd alles blanco. Helemaal niets meer, alles weg. Maar het ergste was dat ik ook niet in de back office van mijn site kon, dus ik kon daar ook niets meer veranderen of terug vinden.

Na hier en daar wat rond gevraagd te hebben, kreeg ik wel het inzicht dat het wel terug te plaatsen moest zijn, maar hoe, dat was de vraag.  Uiteindelijk is het goed gekomen, mede door de goede service van mijn hosting provider. Na deze dagen van stress, heb ik meteen maar besloten om een nieuwe opzet te gaan gebruiken. Daarom zul je hier en daar een vreemde banner, of niet kloppende lay out situatie met Latijnse woorden terug vinden. Ik ben er volop mee bezig. Belangrijker is dat de afgelopen vier maanden werk niet ‘down the drain’ zijn. Op naar de volgende fase van deze site.

 

Om even mijn zinnen te verzetten, ben ik tijdens deze ‘crash’ naar de baan gereden. Omdat ik in de receptie golfpro  Michiel Janbroers tegen het lijf liep en hij wat tijd over had, hebben we samen een halve les gedaan. Een hele openbaring. Michiel werkt vanuit zijn eigen ervaringen en onderzoekt allereerst of je links of rechteroog georiënteerd bent (daarover later zeker meer). Van daaruit gaat hij te werk met zijn adviezen.

Wederom werd mijn swing omgegooid, maar na een aantal keren proberen, moet ik zeggen; het voelde stukken beter en vooral mijn pijnlijke golfelleboog begon minder snel op te spelen.

Belangrijk aspect dat Michiel bij mij invoerde was het richten op een doel! Dus vanaf nu niet zomaar een bal weg slaan op de driving range, maar elke bal proberen bij een punt neer te leggen, wat ik vooraf bepaald heb. Een mooie uitdaging.