In mijn zoektocht naar de juiste sponsors voor mijn 365 Days of Golf project leer ik elke dag.

Zo zit ik gisterenavond  de film Wolf of Wall street te kijken met in de hoofdrol Leonardo DiCaprio en kreeg het besef dat als je iets wil verkopen je eerst een behoefte moet ontdekken (of creëren). Maar dat even terzijde.

Audi ook Olympisch Sponsor

nieuw sponsorcontract t/m 2016

Vanmorgen bij het lezen van het sport gedeelte van de krant wordt ik dan ook weer met m’n neus op de feiten gedrukt. De Telesport krant respecteert de sponsor van onze inmiddels nationale held in wording.  Joost Luiten heeft namelijk een hele goede sponsor aan het automerk Audi. En dan is het eigenlijk heel lastig als je op de foto moet met een concurrerend auto merk.

De Telegraaf ging er heel netjes mee om en en nam de volgende quote van Joost op:

“Ik wist het niet direct, maar zag die bal wel recht op de vlag af gaan. Ik weet niet of het mooier is dan een hole-in-one, maar het komt niet zo vaak voor. Het is ook mijn eerste albatross”, liet Luiten weten.

Het leverde hem geen prijs op, maar hij won nog wel een Zweedse auto, omdat hij met zijn groep (in pro-am format) de beste dagscore had. “Al moet ik even kijken in welke vorm ik die prijs accepteer. Het was namelijk geen Audi en daar word ik door gesponsord.”

Audi vermeld ook trots op haar website dat zij Joost zullen ondersteunen tot eind 2016. Dat betekent dat onze Nederlandse golf pro ook zeker is van een goede sponsor ondersteuning op zijn weg naar goud in Rio tijdens de Olympische Spelen van 2016. Beter kan toch niet.

Weer een wijze les van een top pro.

Ik heb inmiddels de tekst van mijn verslag aangepast en de foto een beetje bewerkt. Je moet namelijk wel je sponsors de eer geven die zij verdienen.

 

Dan doe ik dat mijn sponsors (tot dit moment) te tonen. Ik ga verder in mijn zoektocht naar andere geïnteresseerden.

 

mijn sponsoren voor mijn Golf Tour

trotse sponsoren ‘365 Days of Golf’ – heeft u ook interesse? mail me