also available in English…>>.. English text also available

Gialova Gardens ‘loopt als een trein’ en de gasten zijn meer dan tevreden. De laatste slaapkamers zijn geschilderd. Het is tijd om terug te keren naar de golfbranche. Ik schrijf dit daags na de grootse play off van de 144ste Open, dit jaar gehouden op ‘the old course’ van St. Andrews.

Het is al even geleden dat ik een blogstuk gepubliceerd heb. Mijn energie niveau was niet voldoende om (‘s avonds) nog wat copy te creëren. De hele gang van zaken rondom de bungalows en villa’s in Giàlova en tussendoor mijn driving range, korte spel en putting sessies en het spelen van enkele holes maakte me te moe hiervoor.

een gebroken driver zorgt voor een nieuwe spelvormHet goede nieuws is natuurlijk dat ik mezelf bogey speler mag noemen. En dat zelfs zonder een driver in mijn tas te hebben. Ik brak de stok, precies een maand nadat ik hem tweedehands gekocht had via marktplaats. Het moet zo zijn. Weer een ander spel en goed voor het oefenen van mijn hout 3 slag.

Hoe is Giàlova, zul je je misschien afvragen? De boulevard is gezellig, zelfs terwijl de lokale autoriteiten hebben besloten de betegeling van de straat niet af te maken. Hanny van Meandros restaurant zorgt ervoor dat ik elke avond iets anders eet en met de hulp van hun geweldige kok Christos lukt dat haar voortreffelijk. Vooral hun lam Kleftiko is een echte aanrader.

Maar…. (Ik schijn altijd een maar te hebben…) het sociale leven blijft een beetje achter. Natuurlijk vergelijk ik alles met Kreta en ik weet dat dat niet eerlijk is en ik probeer ook echt in het moment te leven, maar terugdenkend aan al die mooie momenten van de afgelopen 14 zomers maakt het soms wel moeilijk als je wederom alleen moet eten.

Het was daarom meer dan een genoegen dat ik mijn pa en ma op bezoek had die (god zij dank) zo actief en behulpzaam konden zijn.

Cùng nhau đón xem những trận bóng đá hay nhất tại Việt Nam, được trực tiếp bởi trang web của chúng tôi , một trong những trang web trực tiếp đa số các trận bóng lớn nhỏ ở Việt Nam, và có đội ngũ MC riêng luôn luôn đảm bảo được chất lượng của trận đấutruc tiep bong da hom nayBóng đá là chưa bao giờ hết hot cả, vì nó là nơi cho các cầu thủ thể hiện tinh thần đồng đội, mang lại sự đoàn kết, không chỉ sự đoàn kết của 11 cầu thủ trong sân bóng mà còn là sự đoàn kết của dân tộc của đất nước
De weken met Sabine (van Snowsports Nederland) en Amal via Couchsurfing waren leuk en de hele week met mijn (ex) vriendin Irene was meer dan geweldig.

excursie mogelijkheden rondom Gialova Gardens

Terug naar golf business, want er is geen business !!!!! Ik ben volledig alleen op deze Bay Course golfbaan, waar het management trouwens besloot om de faciliteiten te sluiten om vier uur en dat gedurende vijf dagen per week. Het was een behoorlijke impact in het begin. Nu zit het wel weer in mijn systeem en heb ik geaccepteerd dat de Grieken anders te werk gaan. Maar ja, daar ben je waarschijnlijk al achter gekomen na de recente nieuws feiten.

Ik kan niet vergelijken, omdat het mijn eerste seizoen hier is; maar Hanny (van restaurant Meandros) vertelt me dat het veel rustiger is dan voorgaande jaren. De Grieken uit Athene komen niet naar Giàlova dit jaar.

Zoals je wellicht opvalt benoem ik het restaurant nu voor de tweede keer en dat is met een reden. Het brengt het nieuwe concept van deze website naar voren. Het promoten van alles uit de regio rondom de Baai van Navarino; waar kun je naartoe, wat is er te zien, wat kun je er doen en natuurlijk waar kun je verblijven EN WAAR KUN JE GOLF SPELEN.

[one_half] [custom_frame_center]huur een boot in Pylos en bevaar de baai[/custom_frame_center][custom_frame_center]bezoek het kasteel van Methoni[/custom_frame_center][custom_frame_center]golfles geven aan mijn ouders [/custom_frame_center][/one_half]
[one_half_last] [custom_frame_center]uitzicht op Voidakilia strand[/custom_frame_center][custom_frame_center] veel lol op de driving range[/custom_frame_center][custom_frame_center] geweldige stranden in de Navarino regio[/custom_frame_center][/one_half_last]
Het combineren van nieuwe met de oude ideeën en er voor zorgen dat het aantal van 2.000 bezoekers per maand op deze website zal toenemen naar een minimum van 5.000 (met een lager ‘bounce’ percentage). Internationale golf kampen voor tieners gedurende de vakantie weken is één van die nieuwe ideeën. Dit blijken namelijk de laagseizoen weken voor golf alhier te zijn.
Dus blijf me volgen en schrijf een reactie of idee en vertel me je mening….. over……
Logo-van-AJs-Unique-Chicken

AJ’s Unique Chicken

[custom_list style=”list-7″]

  • Internationale Golfkampen Giàlova
  • Affiliate website betreffende de baai van Navarino.
  • AJ’s Unique Chicken restaurant
  • Routaki’s info over de Grieken en hun cultuur.
  • Discover sailing op de 27 voet ‘Frodo’.

[/custom_list]
[clear]

P.s. De ruwe tekst schreef ik de dag na the Open. In de daaropvolgende dagen had ik opnieuw een goede zeilmiddag met schipper Jos gehad op zijn 27 voet Frodo. En ik heb voor het eerst met gasten van Gialova Gardens een 9 holes ronde gespeeld.
LAAT HET FEEST EEN VERVOLG HEBBEN…. morgen de Dunes baan!